Puig Rubalcaba Petrer

El president de la Generalitat, Ximo Puig i l’exsecretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba comparteixen acte de campanya a Petrer amb l’alcalde d’Elda, Rubén Alfaro, i el de Petrer, Alfonso Lacasa.

Rubalcaba: “entre la dreta enfangada que tenim governant i el populisme radical existeix la socialdemocracia i el socialisme”

 

El municipi alacantí de Petrer va acollir la nit del dilluns un acte de campanya que va comptar amb la presència del president de la Generalitat i secretari del PSPV, Ximo Puig, i l’ex secretari general del PSOE i ex ministre socialista Alfredo Pérez Rubalcaba. Ambdós han demanat el vot al PSOE per a “completar el canvi que va començar fa un any en molts ajuntaments i a la Comunitat Valenciana”.

En la seua intervenció, davant una sala que va abarrotar el Forn Cultural de Petrer, Ximo Puig va agrair la presència de Rubalcaba, assenyalant que “el PSOE té persones molt valuoses, amb conviccions, amb coratge i amb intel·ligència, i Alfredo és un dels millors”.

Puig va posar en valor el canvi produït a la Comunitat i en molts municipis amb noves alcaldies, com les de Petrer i Elda, i va fer una crida perquè diumenge que ve “aglutinem el vot dels moderats”. “El PP diu que vol el vot dels moderats, però és moderat un partit que va utilitzar el terrorisme com a arma contra el PSOE, o que ens va portar a la guerra de l’Iraq?”, va qüestionar, per a concloure que “el 26 de juny, ni un vot moderat per al PP”.

“El PSOE és fort i serà més fort perquè té la millor gent en els ajuntaments”, va destacar el líder dels socialistes valencians, “institucions on estem canviant les coses perquè no som el mateix. Com anem a ser iguals els qui van llevar la sanitat pública universal als qui la retornem, o els qui engeguen programes com la Xarxa Llibres enfront dels qui potencien l’educació privada, o qui lleva el copagoconfiscatori que qui ho posa”, va afirmar Puig.

El dirigent socialista valencià va assenyalar també que per al canvi “no hi ha dreceres, i solament és possible aconseguir-ho amb un partit solvent com el PSOE”, afirmant també que “no hi ha res millor en el món que la socialdemocracia, amb els seus errors, així que lliçons d’esquerra al PSOE ni una”.

Puig, va assenyalar que a Espanya “necessitem un govern decent i honest liderat per Pedro Sánchez” enfront dels qui “volen vendre fum”. Referent a açò va assenyalar que “el principal problema és l’atur, i per a arreglar-ho necessitem que hi haja creixement econòmic i un canvi de model econòmic, amb polítiques econòmiques raonables. Menys bromes i menys demagògia i anem a canviar les coses treballant de debò i generant activitat econòmica”, va afirmar.

 

RUBALCABA: “Entre la dreta enfangada i el populismo radical triem la socialdemocràcia”

Per la seua banda l’exsecretari general del PSOE i exministre socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, va fer una encesa defensa del Govern valencià, “volem fer a Espanya el que Ximo està fent a la Comunitat Valenciana”.

Rubalcaba va afirmar que “entre el PP i Podem hi ha pinça. Rajoy tria a Podemos i fica por al seu electorat, i a Podemos li ve molt bé. Tenen una cosa en comú, guanyar al PSOE. Però no tenen projecte per a Espanya”, va assegurar.

Així, l’exministre socialista, va afirmar que “entre la dreta enfangada i el populisme radical està la socialdemocràcia. Cal demanar el vot per als quals hem tendit ponts”.

Rubalcaba va afirmar que els espanyols “no volíem eleccions”, va assegurar que aquests mesos des de les passades eleccions “han servit per a saber que PP i Podemos poden votar junts per a evitar un govern socialista”, recordant que “si els regidors del PSOE de Madrid hagueren fet el mateix ara a Madrid l’alcaldessa seria Esperanza Aguirre”. L’exministre socialista va afirmar que “Iglesias va demanar els vots dels socialistes de cor, però el vot ho va demanar per a evitar que un socialista governara Espanya”.

“Una altra cosa que també hem après és que el PP no té solució, ha manat el seu programa econòmic a Brussel·les, i el que han manat són més retallades en Sanitat i Educació, i en atenció social. No tenen esmena i l’única forma que canvien és que es vagen a la seua casa”, va afirmar.

 

Alcaldes Elda i Petrer

L’alcalde d’Elda, Rubén Alfaro, encarregat d’obrir l’acte, va destacar que el PSOE “és el partit del si” i que diumenge que ve “anem a anar amb el cap ben alt contra el no d’alguns”.

Per la seua banda, l’alcalde de Petrer, Alfonso Lacasa, va destacar l’esforç d’ajuntaments com el de Petrer “i que ha de reforçar-se amb un govern socialista liderat per Pedro Sánchez”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE