22765457614 F107eec033 O

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat que “va venir a fer les mateixes promeses de fa quatre anys que encara no ha complit”

“Per a nosaltres és fonamental que hi haja un canvi a Espanya, perquè si el PP i Rajoy l’única cosa que ens han deixat és falta d’inversió, de finançament i una falta de respecte cap als valencians el que necessitem és un govern diferent”

València, 29/11/2015. – El secretari general del PSPV-PSOE ha assegurat avui que el líder del PP, Mariano Rajoy, “va vindre ahir a València a protagonitzar el seu particular dia de la marmota, a fer les mateixes promeses de fa quatre anys que encara no ha complit”. De fet, tal com ha remarcat, “ha fet el contrari, ja que ha pujat els impostos, no ha canviat el model de finançament i hi ha moltes persones encara vivint moments de dificultat” i ha apuntat que “l’única cosa que ha canviat és que els actors que ho rebien ja no estan”.

Puig ha incidit que Rajoy ha incomplit amb els valencians, ja que no ha reformat el sistema de finançament i estem pitjor que fa quatre anys, ha deixat d’invertir 2.000 milions a la Comunitat i el que hauria de fer és pagar el que deu”, al mateix temps que s’ha referit al deute que el PP manté amb Fira València des de fa set anys. Així, ha apuntat que “llavors el PP es creia que la Comunitat Valenciana era un pati posterior per a ells, per açò venien ací i abusaven d’ella” i ha assegurat que “si no hi haguera hagut un canvi de govern no hagueren pagat el que deuen mai”.

Per açò, ha subratllat que “Rajoy el primer que ha de fer és pagar, i després deixar-se de mentides”. De la mateixa manera li ha instat a pagar de forma urgent els diners del FLA, “perquè està jugant amb el pa de moltes persones”.

Pel que fa a les pròximes eleccions generals, el líder dels socialistes valencians ha assenyalat que “per a nosaltres és fonamental que hi haja un canvi a Espanya, perquè si el PP i Rajoy l’única cosa que ens han deixat és falta d’inversió, de finançament i una falta de respecte cap als valencians el que necessitem és un govern diferent en una Espanya en la qual ens puguem entendre tots i que no estiga cimentada en la desigualtat social”. Per tant, “clar que per als valencians és fonamental que hi haja un nou Govern que atenga les nostres justes reivindicacions, perquè hi ha cinc milions d’espanyols a la Comunitat Valenciana que estan tractats amb desigualtat i que necessiten justícia per a poder atendre els serveis públics amb la mateixa qualitat que altres comunitats”.

Per açò, avui als alcaldes i portaveus presents en l’acte organitzat pel PSPV-PSOE en l’Auditori del Jardí Botànic de València, Puig els ha dit que “aquesta és una campanya fonamental per al futur d’aquesta Comunitat i d’Espanya, perquè hem de contribuir al fet que continue el canvi”. Així, ha assenyalat que “ha d’haver-hi una segona etapa del canvi, per açò és fonamental el treball d’alcaldes i portaveus per a explicar als ciutadans la necessitat que aquest canvi arribe al Govern”. Puig ha destacat el seu suport al municipalisme i ha recordat que “Rajoy durant aquests anys ha agredit als ajuntaments, els ha restat competències i els ha marginat, però des de l’àmbit local es poden canviar moltes coses i s’ha de promoure el canvi en tota Espanya”.

D’altra banda, i a preguntes dels periodistes pel que fa a l’aniversari del tancament de RTVV, el secretari general del PSPV ha insistit que “una radiotelevisió pública és una necessitat objectiva per a la comunicació i la cultura de la Comunitat Valenciana, per a la nostra llengua, i per tant l’any que ve espere que hi haja una nova RTVV de qualitat, moderna, avantguardista, plural i de tots els valencians, el paradigma del que han de ser les televisions públiques en el futur d’Europa”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE