TOÑI SERNA

 

La diputada socialista posa en valor programes com el AvalemJoves que han contribuït directament al descens de l’atur juvenil en un 2,79% mentre a Espanya la tendència, com a conseqüència de “la nefasta política del PP”, és la creixent temporalitat i cronificación de la desocupació entre els joves

 

La diputada socialista i responsable d’Ocupació en Les Corts, Toñi Serna, s’ha mostrat satisfeta davant les dades publicades hui pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social que situen a la Comunitat en el primer lloc en la reducció de l’atur a Espanya, amb 6.875 persones menys. “Estem davant una tendència molt positiva que posa en valor l’important esforç que des de les empreses i els propis treballadors s’està realitzant, però que sens dubte s’està consolidant per l’estabilitat i honestedat que aporta un Govern com el de Ximo Puig”, ha explicat Serna.

 

“Les polítiques aplicades pel Consell estan generant un context econòmic estable que afavoreix la recuperació econòmica”, ha recordat Serna després de reiterar que “ara, per fi les nostres empreses compten amb el suport d’un govern honest que dóna l’estabilitat necessària per a propiciar el creixement econòmic”.

 

La diputada socialista ha incidit que es tracta d’unes dades molt positives ja que el descens se situa en un 1,57%, xifra que contrasta de forma molt evident amb les dades a nivell nacional, en els quals s’apunta un increment de l’atur en 1,2%. “La diferència de polítiques en matèria d’ocupació evidencien com mentre a la Comunitat un de les dades més significatives és el descens de l’atur juvenil, la tendència a nivell estatal, com a conseqüència de la nefasta política d’ocupació del govern de Mariano Rajoy, és la creixent temporalitat i cronificación de la desocupació entre els joves”, ha denunciat.

 

Per açò, Toñi Serna ha posat en valor programes com el AvalemJoves “que suposen una aposta clara i decidida per part del Consell per a lluitar contra l’atur juvenil” i que durant aquest mes d’octubre s’ha vist reduït en un 2,79%. “És molt gratificant poder comprovar com les polítiques en matèria d’ocupació comencen a donar els seus fruits i més si cap en un sector tan castigat com és el dels joves”, ha assenyalat Serna.

 

Finalment ha referit als Pressupostos de 2017 sobre els quals ha assenyalat “són els pressupostos de la reconstrucció econòmica ja que tenen previstos 317,6 milions d’euros per a polítiques que afavorisquen i propicien la creació d’ocupació a la Comunitat”. “Els socialistes seguirem centrant el nostre esforç per a crear ocupació i que esta siga de qualitat” ha indicat abans de reconèixer que “no estem davant un govern triomfalista sinó realista i per tant encara ens queda molt per fer”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE