Signes Corts

El diputat socialista Francesc Signes ha demanat la compareixença de Bonig en Les Corts perquè aquestes actuacions del govern de Rajoy suposen un “colp de mort per a l’economia valenciana amb la complicitat del Consell”

El secretari d’Infraestructures i Sostenibilitat del PSPV-PSOE, Francesc Signes, ha exigit avui al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que “done la cara, trenque el seu mutisme i explique als valencians la paralització del Corredor Mediterrani mentre es dóna prioritat als Eixos Atlàntic-Mediterrani i Central, així com a les xarxes de l’AVE convencional”. El diputat socialista ha lamentat que “el canvi” del govern de Rajoy fa impossible que el Corredor Mediterrani arribe a València en 2015 i a Alacant en 2016 i, per tant, ha advertit que “es corre el risc que es retarde més enllà de 2020 i que no es puga optar als fons europeus ‘Connectar Europa’”.

Per a Signes, “açò posa en evidència les promeses de Fabra i Bonig en Les Corts Valencianes” i ha afegit que aquesta situació “no solament suposa un important encariment dels preus de transport sinó que solament millorarà un 3,8% les exportacions valencianes”. A més, ha apuntat que també “posa en risc el lideratge del Port de València respecte a les exportacions asiàtiques i potencia la situació dels ports de Barcelona i Algesires, així com del port de Tànger, per a aquelles exportacions que tinguen com a destinació el port de Roterdam”. D’altra banda, també ha criticat que el tercer carril “no solament està paralitzat en el tram frontera francesa-Alacant sinó que acumula ja un any de retard respecte a l’anunciat per Ana Pastor en el tram Alacant-Múrcia-Cartagena” i el mateix succeeix en els trens de rodalies entre Múrcia i Alacant.

Davant açò, el responsable socialista ha criticat que “amb totes aquestes actuacions el que està fent el govern de Rajoy és assestar un colp de mort a l’economia valenciana amb la complicitat del Consell”. Per açò, ha demanat la compareixença immediata de Bonig en Les Corts perquè done les explicacions oportunes en seu parlamentària. Finalment, ha lamentat que aquesta situació és “fruit d’un president i un Consell que viu les seues últimes hores i solament es preocupa de la candidatura de Fabra de cara a les pròximes eleccions”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE