Subías Ignacio3 0215

El portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE ha assenyalat que “els socialistes ens comprometem a treballar per l’estabilitat laboral i aconseguir la identificació dels professionals amb el sistema”

El diputat socialista i portaveu de Sanitat, Ignacio Subías, ha denunciat avui que “des de fa algun temps i davant la perspectiva de la pèrdua de les eleccions, el Govern valencià en general i la conselleria de Sanitat en particular, està intentant consolidar persones, no places, davant l’enfadament i la perplexitat de molts professionals”. D’aquesta manera, ha recordat que “durant anys han sigut incapaços de traure places d’interins o vacants, perquè pel que sembla no tenien cap pressa”.

No obstant açò, en aquest moment sembla que es dóna la situació contrària, “perquè ara tot són presses per a consolidar, en alguns casos, a persones concretes en llocs concrets dins de la sanitat valenciana”. Per açò, el portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE ha subratllat que “els socialistes ens comprometem a treballar per l’estabilitat laboral i aconseguir la identificació dels professionals amb el sistema”, mentre ha remarcat que “és necessari assegurar als professionals l’accés a les places corresponents, d’acord a criteris d’igualtat, mèrit i capacitat”.

D’altra banda, Subías ha advertit que “en l’escàs temps que queda de legislatura ens mantindrem vigilants per a evitar l’accés a llocs determinats que el PP està intentant blindar o consolidar en diversos nivells de la sanitat valenciana”. A més, ha incidit que “es tracta d’un clar exemple que són coneixedors d’estar al final dels quasi 20 anys que s’han mantingut al capdavant de les institucions valencianes” i ha recordat que “en aquest temps ens han portat a una situació de deute, balafiament, enchufisme, obscurantisme, expulsió de ciutadans del sistema i retallades”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE