Subías Ignacio3 0215

El responsable de Sanitat ha recordat que els socialistes sempre “han defensat la realització d’un estudi per a veure l’estat de les instal·lacions i si són o no rehabilitables”, no obstant açò, “si aquest informe existeix no han informat de res a ningú”

El responsable de Sanitat del PSPV-PSOE, Ignacio Subías, ha lamentat la decisió del Consell de traure a licitació la contractació del projecte i execució de la demolició dels edificis de l’antic Hospital la Fe perquè, segons ha denunciat, el PP “a un mes de les eleccions no pot condicionar les decisions d’un futur govern i, a més, fer-ho sense informar ni comptar amb ningú, ni amb els partits polítics, ni amb les associacions ni amb els agents socials”. De fet, ha recordat que açò va a costar “més de 18 milions d’euros i un llarg temps d’execució” i, per açò, ha demanat “urgentment” a la conselleria que informe sobre aquesta decisió en un tema “de summa importància i en el qual lamentablement ha actuat sense comptar amb la participació dels afectats”.

D’aquesta manera, ha advertit que des del partit socialista sempre han defensat la realització d’un estudi per a saber “en quines condicions es troba i si aquests edificis eren o no rehabilitables per a després prendre les decisions pertinents i adequades”. És més, ha assenyalat que “si aquest estudi existeix ningú ha informat sobre ell, no han traslladat a ningú cap tipus de documentació”. Per açò, Subías ha reiterat que és “inacceptable i incomprensible que el Consell prenga decisions sense consensuar” quan, segons ha recordat, “va dir que no prendria cap decisió sense comptar amb l’opinió dels afectats”.

Finalment, el responsable socialista ha reiterat el compromís del PSPV-PSOE de realitzar un “nou mapa sanitari de la Comunitat i, sobretot, en la ciutat de València i la seua àrea metropolitana” on es tinguen en compte les infraestructures existents i les noves per a “donar una atenció racional als ciutadans”. És més, Subías ha recordat que la proposta socialista per a aquesta zona és realitzar un hospital d’aguts i un centre de salut integral.

Finalment, ha mostrat el seu “total rebuig al fet que es tanque l’Hospital Arnau de Vilanova” i ha reiterat el compromís socialista de “adaptar aquest centre a les necessitats de la població”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE