Antonio Torres

 El portaveu del grup parlamentari socialista ha lamentat que el president de la Generalitat va dir que “no quedava cap factura per pagar” i ara es convoca la diputació permanent per a aprovar el decret llei sobre el FLA

El síndic socialista en Les Corts, Antonio Torres, ha assegurat avui que a Fabra i el seu govern “hauria de fer-los vergonya perquè han convertit a la Comunitat Valenciana en l’autonomia que més ha hagut de recórrer al crèdit tant del Fons de Liquiditat Autonòmica com del Pla de Pagament a Proveïdors” com a conseqüència de “la incompetència del Consell que ha sigut incapaç de redreçar la situació econòmica que travessa la Comunitat”. Així s’ha referit Torres durant l’última junta de síndics d’aquesta legislatura on ha informat sobre la convocatòria de la Diputació Permanent de les Corts per a aprovar el decret llei sobre el FLA.

Una mesura en la qual s’aprovarà un suplement de crèdit de 568,5 milions d’euros per a finançar operacions procedents del FLA per a 2015. En aquest sentit, el portaveu socialista ha lamentat que el PP “intente presumir d’aquests préstecs quan el que haurien de fer és treballar i reivindicar el que ens correspon com a Comunitat  per a no necessitar absolutament res” perquè, al seu judici, el govern de Fabra “hauria d’actuar per a reactivar l’economia i generar ingressos, en canvi, es dediquen a demanar crèdits i més crèdits”.

De fet, ha criticat que la Comunitat va ser de les autonomies que més factures va presentar al Pla de Pagament a Proveïdors, més de 4.000 milions d’euros el que suposa més del 20% del total de tota Espanya. No obstant açò, ha recordat que els socialistes van exigir a Fabra que diguera “el nombre i la quantia total de les factures que quedaven sense pagar” però el president va assegurar que no quedava cap. Per açò, Torres s’ha preguntat “per a què són llavors aquests quasi 600 milions d’euros” i ha advertit que “els necessiten per a pagar a tots els que deuen des d’ajuntaments, fins a empreses de prestacions de serveis, passant per les residències de majors; deuen a tothom”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE