Ximo Puig Alfas Del Pi

El president de la Comunitat Valenciana ha visitat la localitat alacantina d’Alfàs del Pi, on ha subratllat que “el PP el que pretén és dilapidar el sistema de pensions amb un únic objectiu: privatitzar la jubilació digna de les persones”

Puig: “el vot al PSOE serveix per a molt. La prova la tenim amb l’any i un dia de govern socialista de la Generalitat Valenciana”

 

Aquesta vesprada, el municipi alacantí de L’Alfàs del Pi ha acollit una trobada amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en el qual ha estat acompanyat per l’alcalde de la localitat, Vicent Arques, i els candidats socialistes al Congrés dels Diputats per la província d’Alacant, Julián López i Rocío Guijarro.
Ximo Puig ha fet balanç del primer any com a cap del Consell de la Generalitat Valenciana: “Fa un any i un dia les coses van començar a canviar en La Marina Baixa i en molts municipis de la Comunitat Valenciana”. “Açò és una xicoteta pàtria del que és l’experiment socialdemòcrata, que es tracta de cercar l’equilibri entre dos grans valors de la Il·lustració: llibertat i igualtat. La socialdemocràcia no és una idea tancada en si mateixa, en les quals les coses no són blanques o negres. Gens ha passat més important en la humanitat, des del punta de vista polític, que la socialdemocracia que ha creat l’Estat del Benestar, aqueix espai de justícia social, treballadors i empresaris, mitjançant un contracte social”, ha sentenciat el president.
Puig ha continuat demanant el vot als assistents i projectant la idea que “el vot al PSOE serveix per a molt” i que “la prova la tenim l’any i un dia de govern socialista de la Generalitat Valenciana”. El secretari general del PSPV-PSOE ha expressat que “gràcies a vosaltres, hem aconseguit que ja no hi haja copago confiscatori, que hi haja llibres de text gratis, no només en els ajuntaments socialistes, sinó que siguen para tots els xiquets i xiquetes de la Comunitat Valenciana” I això, ha incidit, “s’ha aconseguit amb el vot socialista. Cal vèncer la resistència que tot és igual, que tot és el mateix. Aqueixa frase és la gran estafa de la dreta. Som els amos de la nostra història que sempre decidim i que, una altra vegada, hem de decidir on anem”.
El president de la Comunitat Valenciana ha conclòs dient que “el PP el que pretén és dilapidar el sistema de pensions amb un sol objectiu: privatitzar la jubilació digna de les persones. Rajoy no ve a la Comunitat per res, solament ve a recol·lectar vots. Que signe que anem a tenir un finançament digne, que anem a resoldre el problema del deute històric, que ferm açò o que no venja ací a demanar vots”.
Arques ha començat la seua intervenció donant la benvinguda als assistents a l’acte i plantejant dues qüestions: “Si hi ha un municipi que ha entès la socialdemocracia des de fa dècades és el municipi de L’Alfàs del Pi, que va tenir regidors socialistes, residents europeus d’altres formacions socialistes de tota Europa”. A més, l’alcalde ha fet al·lusió al fet que des que el PSPV està en l’Ajuntament de Alfàs del Pi han canviat les coses i, pràcticament, hem dit adéu al deute. Som un exemple de progressió i gestió”.
Seguidament, la candidata socialista al Congrés dels Diputats per Alacant, actualment, regidora de la localitat, Rocío Guijarro, que, en una breu intervenció, ha transmès les necessitats de les persones de la comarca de Benidorm, que les coneix “per estar a peu de carrer”, segons ha explicat en el seu discurs. “Quan l’Estat retalla en els drets, en l’Estat del Benestar, som els regidors i regidores socialistes els que ens hem de arremangar i ajudar als nostres veïns”.
Per la seua banda, Julián López ha recordat la seua última visita al municipi, donant l’enhorabona a l’agrupació posat l’accent en que “no som aus passatgeres, ja estàvem ací fa un any”. “Ens presentem a les eleccions per Alacant perquè sabem què terreny trepitgem, quins problemes tenen les persones d’aquesta terra. Uns altres es presenten per Alacant perquè tenen una caseta i un iot per ací. L’au passatgera García Margallo diu que tenim a veure que serveis públics ens podem permetre. No s’ha assabentat que és una qüestió de quins serveis públics podem tenir, sinó quins serveis públics volem i crear un sistema fiscal que finance, en el qual cadascun pague el que li deu, de manera justa. Anem a barallar pel nostre, pels serveis públics, per la gent. Aqueixa és la nostra baralla”.
Respecte a les mentides llançades per la candidatura del Partit Popular, que venen una gran mentida i és la que estem millor que fa quatre anys, el candidat socialista al Congrés ha afegit que “a Espanya es treballa 100 milions d’hores menys al mes, és una ocupació precària, malament retribuït. És una ocupació que a penes dóna per a viure i, des que Rajoy està en La Moncloa, hi ha un 42% més de persones que, malgrat treballar, no els dóna per a tenir una vida digna. S’han disparat els treballadors pobres”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE