Autobús

El candidat socialista a la Generalitat ha destacat que “els socialistes fa tres anys que vam començar a treballar per a elaborar un programa de govern segur i solvent, allunyat de la improvisació” i ha demanat el vot “per a un canvi que done estabilitat i decència a la Comunitat Valenciana”

El candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat avui que “cap persona honrada pot votar a un partit deshonrat, per açò no poden votar al PP”. Així, ha incidit que “els qui van votar i van confiar en el PP són persones honrades, però aquest partit els ha defraudat i els ha estafat”, per açò ha destacat que “per a un canvi segur que done estabilitat i decència a la Comunitat Valenciana, el Partit Socialista és l’opció”.

De fet, ha assenyalat que “fa tres anys que vam començar a treballar” i ha recordat que han mantingut milers de trobades amb entitats i han comptat amb el treball i les aportacions de centenars de persones que han col·laborat en l’elaboració “d’un programa de Govern segur i solvent, allunyat de la improvisació”. “Nosaltres no venim a ocupar les institucions per a després pensar què fer”, ha apuntat el candidat socialista, sinó que “venim a recuperar el temps perdut, perquè la Comunitat ja no pot esperar més, necessita un govern sòlid”.

Puig, que ha atès als mitjans de comunicació aquest matí des de l’Oficina del Candidat d’Alacant, ha volgut agrair el treball de tots els voluntaris que “han dedicat el seu temps aquests dies per a fer que el canvi siga possible a la Comunitat Valenciana” i ha assegurat que “açò és la política, les persones que es preocupen pels altres, perquè tot funcione”. De la mateixa manera, s’ha dirigit al director d’aquesta oficina, Juan Antonio Gisbert, “al que ha sigut una alegria poder tornar a trobar-me en aquest moment”, així com als candidats que conformen la candidatura autonòmica per aquesta província, encapçalada per Julián López.

El candidat socialista ha començat la jornada d’avui a Pilar de la Horadada “perquè un dels grans objectius del nou govern de la Generalitat és cosir la Comunitat Valenciana”. Així, ha destacat que “de tot el que ha passat en aquests anys hi ha diverses qüestions greus, com és la desigualtat entre les persones, que ha crescut de forma enorme, el fracàs escolar o l’exclusió social”, però també ha remarcat que “hi ha hagut un problema molt gran per part de la Generalitat, i ha sigut la seua incapacitat per a unir als valencians”. Per açò, ha apostat per “una Generalitat de tots, que pense en tots, per açò hem de cosir la Comunitat perquè totes les comarques i províncies se senten integrades en un projecte comú”.

“Acabem una campanya electoral que ha de marcar el final d’una etapa i l’inici d’una altra”, ha subratllat Puig, qui ha destacat que la que acaba s’ha caracteritzat per la pèssima gestió econòmica, la falta de sensibilitat i per la corrupció. En aquest sentit, ha apuntat que “de totes les hipoteques que ens deixa el PP, a més del deute i la fractura social, la moral és la que ens condiciona amb duresa, per açò hem d’alçar-la amb un govern honrat, compromès amb la transparència, que actue contra els qui es van portar els diners de tots i que ara han de retornar i que, a través d’una auditoria ètica, mai més repetisca el succeït”. De fet, el seu objectiu és que la política valenciana “torne a ser un exemple d’una política al servei dels ciutadans”. Perquè açò succeïsca, Puig ha demanat el suport de tots els ciutadans al PSPV “perquè és necessari definir amb claredat un projecte de futur, i açò només ho hem fet nosaltres amb el nostre programa”.

Per la seua banda, el director de l’Oficina del Candidat d’Alacant, Juan Antonio Gisbert, ha presentat el manifest cívic de suport al candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, que han subscrit més d’un centenar de persones a través de la pàgina web, entre ells destacats membres del món de la cultura, l’empresa o la universitat.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE