16642394511 926501b4e3 Z

El Secretari General del PSPV-PSOE anuncia a Castelló una llei específica per a impulsar les entitats i associacions que treballen i col·laboren amb els col·lectius més desfavorits de la societat

El Secretari General del PSPV-PSOE i candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, al costat del secretari provincial, Francesc Colomer, i la secretària de Polítiques Socials, Rosa Marco, han mantingut avui una trobada amb els representants del Tercer Sector en la província de Castelló.

Una reunió de treball després de la qual Puig ha anunciat que “el PSPV desenvoluparà una llei específica per a impulsar, promoure i potenciar” a les associacions, entitats i col·lectius que treballen pels col·lectius més desfavorits, tals com Cermi, Creu Roja, Afanías, Càritas i Frater, entre altres. “Promourem aquesta llei al costat d’ells per a garantir que estan representats i tinguen el reconeixement que mereixen pel seu treball, dedicació perquè formen part del teixit productiu i generen llocs de treball”.

Puig s’ha referit a la “agressió de l’actual govern de la Generalitat a aquestes entitats, a les quals no solament no ha ajudat, sinó que ha menyspreat”. Prova d’açò, ha dit, és l’últim Informe de Desenvolupament dels Serveis Socials -elaborat per l’Associació Estatal de Directors i Gerents de Serveis Socials- que situa a la Comunitat Valenciana en l’últim lloc quant a polítiques socials.

Segons aquest informe “farien falta 566 milions d’euros a l’any per a situar la nostra Comunitat en la mitjana espanyola”, ha indicat Puig.

El líder dels socialistes valencians ha afirmat que “el Tercer Sector ha de ser rescatat” i ha lamentat que “ens trobem en emergència social, perquè un terç de la població té problemes per a arribar avui a final de mes en la nostra Comunitat”. El Secretari General del PSPV-PSOE ha argumentat que “cada any els ciutadans de la Comunitat pateixen més desigualtat per les polítiques del PP”.

Per la seua banda, el secretari provincial del PSPV-PSOE a Castelló, Francesc Colomer, ha indicat que “és necessari activar el canvi i transformar la Comunitat Valenciana, posant fi al maltractament de les institucions del PP al Tercer Sector”. Colomer s’ha referit al Centre Ocupacional Penyeta Roja de Castelló per a discapacitats com “el símbol de tot açò”. “Un centre que es manté tancat des del 2009, any en el qual van acabar les obres.”

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE