150329 Trobades Veinals

El candidat socialista a la presidència de la Generalitat ha assegurat que “la participació ha de ser l’eix transversal del Govern valencià”

El candidat socialista a la presidència de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha apuntat que “la participació ha de ser l’eix transversal del Govern valencià”. Per açò, ha assegurat que el PSPV “assumeix en tota la seua amplitud i complexitat les propostes llançades des de les entitats veïnals”.

De fet, Puig ha assistit aquest matí a la ‘Trobada veïnal’ organitzada per la Confederació d’Associacions de Veïns de la Comunitat Valenciana (CAVE-COVA) acompanyat per María José Mira, que encapçala la candidatura socialista autonòmica per València, i pel candidat a l’alcaldia de València, Joan Calabuig, i diversos membres de la seua candidatura. Allí, ha assegurat que “en aquesta nova etapa que s’obrirà d’un Govern obert i al costat dels veïns els socialistes comptarem amb les associacions, perquè el nostre projecte és de cogestió entre els diferents sectors empresarials, sindicals i ciutadans”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE