Puig 1año Sin RTVV

El secretari general del PSPV ha assenyalat que “la pèrdua de RTVV ha afectat seriosament a la nostra cultura, la nostra llengua, tradicions i també a la nostra economia”

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha acusat a Fabra i al PP de “amputar una part fonamental del nostre autogovern” i ha assegurat que els valencians “sí ens mereixem una televisió pública, de qualitat i en valencià, el que no ens mereixem és un partit com el PPCV”.

El secretari general del PSPV-PSOE ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans de comunicació durant la concentració que ha tingut lloc en la plaça de Manises amb motiu de l’aniversari del tancament de RTVV, en la qual ha participat al costat dels membres de la Comissió Executiva Nacional així com nombrosos diputats i diputades socialistes. “Enguany hem tingut menys autonomia i menys capacitat d’autogovern,” ha assenyalat Puig després d’incidir que “la pèrdua de RTVV ha afectat seriosament a la nostra cultura, la nostra llengua, tradicions i també a la nostra economia”. A més, el líder socialista ha insistit en la repercussió negativa que ha suposat el tancament de RTVV per al sector audiovisual valencià, així com per a aquells sectors vinculats indirectament a l’audiovisual.

En aquest sentit, ha assenyalat que la gestió econòmica realitzada pel PP en RTVV ha sigut “el paradigma del que han sigut els 20 anys del seu govern”. “Una nefasta gestió” que, segons ha assenyalat Ximo Puig, “ens ha generat un greu problema a tots els valencians i valencianes ja que després d’un any tenim dues empreses obertes i a dia d’avui no sabem ni quan, ni com, ni de quina manera es va a liquidar RTVV”.

Ximo Puig ha recordat que després d’un any ha quedat més que demostrat el que els socialistes ja van denunciar en el seu moment i és que “tancar RTVV ha sigut més car que mantenir-la oberta, ja que enguany encara els pressupostos arrepleguen una partida de 90 milions d’euros a una televisió que seguim pagant, però que no podem veure”, ha apuntat Puig.

Davant aquesta situació el líder dels socialistes valencians ha reclamat responsabilitats polítiques “als qui ens van fer viure un dels episodis més tristos de la història d’aquesta Comunitat” i li ha recordat tant a la consellera Catalá com al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que els valencians “clar que ens mereixem una televisió pública i de qualitat, el que no ens mereixem és un partit com el PP”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE