Puig Votación

El candidat socialista a la presidència de la Generalitat ha posat l’accent que “aquestes són unes eleccions fonamentals, és en l’autonomia on es decideixen qüestions bàsiques per a l’educació, la sanitat o els serveis socials”

El candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, que ha exercit aquest matí el seu dret a vot en el col·legi electoral de Morella, ha destacat que “avui és un dia molt important per als valencians i valencianes, fa molt temps que és necessari que la societat prenga consciència de la situació”. Per açò, ha incidit que “no podem perdre l’oportunitat de votar, cadascú ha d’expressar la seua opinió lliurement pensant en l’interès general”.

Per al candidat socialista “aquests són moments de diàleg, de responsabilitat i de pensar que aquesta Comunitat té grans possibilitats” i ha remarcat que “hem de fer-ho entre tots i els valencians demostraran avui, una vegada més, que són ciutadans participatius i capaços de prendre decisions”. Així, ha desitjat que “siga una jornada d’èxit, fonamentalment per als valencians”.

Puig ha animat a tots els valencians a participar i ha recordat que “va costar molt recuperar la democràcia i l’autogovern, perquè ara els valencians tenim un Govern que triem nosaltres mateixos”. Per açò, ha insistit que “aquestes no són eleccions secundàries, són fonamentals per a tots, perquè és en l’autonomia on es decideixen qüestions bàsiques per a l’educació, la sanitat o els serveis socials, no són unes eleccions menors”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE