Ximo Puig Comite Federal

El líder dels socialistes valencians reitera la seua preocupació pel que, pels continguts i per com es reactualiza el projecte socialdemòcrata a Espanya i a Europa. “Hem de destinar una gran part d’este temps a repensar el projecte i l’estratègia que s’ha d’adoptar més enllà de la qüestió cronològica”

“És el temps de la diversitat i de la gestió de la diversitat”, amb esta afirmació el secretari general dels socialistes valencià i president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha mostrat convençut de la importància que el Congrés del PSOE servisca per a definir “una clara posició política dels socialistes i un lideratge clar que entenga la diversitat d’Espanya i que entenga la diversitat ideològica”.

Així s’ha manifestat el líder dels socialistes valencians davant els periodistes instants abans de participar en el Comitè Federal del PSOE. Una cita sobre la qual ha assegurat és “important dins del procés de retrobament entre els socialistes i sempre pensant en l’interès general dels ciutadans”.

En esta línia ha recordat que “actualment hi ha governs progressistes a Espanya on ja estem fent polítiques que afavoreixen als ciutadans i per tant no tot es residència en el que és el Govern d’Espanya i açò també cal considerar-ho”, ha puntualitzat. Així ha incidit a destacar que “el principal actiu que tenim és el que s’està fent en els governs i el que també estem aconseguint amb una posició útil en el parlament”

A preguntes dels periodistes sobre la data del Congrés, Ximo Puig ha reiterat la seua preocupació pel quin i pels continguts i com es reactualiza el projecte socialdemòcrata a Espanya i a Europa. “Hem de destinar una gran part d’este temps a repensar el projecte i l’estratègia que s’ha d’adoptar més enllà de la qüestió cronològica”, ha assenyalat

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE