Aaaaaa

aaaaaa

El líder dels socialistes valencians aposta per iniciar de manera tranquil·la un anàlisi que va més enllà dels nominalismes, vertebrant un debat seriós sempre des de la cohesió lluny del frentisme i la ruptura

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, s’ha mostrat hui “concernit” davant la decisió que ha pres de dimitir de l’Executiva Federal del PSOE. Puig ha assegurat davant dels mitjans de comunicació que “ningú ha lluitat més contra la dreta que jo” i per açò ha incidit que “no es poden generar fal·làcies sobre aquest tema”, no obstant açò, “la situació no podia continuar així” i ara “sense cap tipus de frentisme i des de la cohesió, cal fer les coses d’un altra manera”.

En aquesta línia, el secretari general del PSPV ha aclarit que quan es fa “aqueix maniqueisme on uns recolzen al PP i uns altres a un govern alternatiu, és mentida”. “Jo no he pactat mai amb el PP, però cal parlar amb tots” ha assenyalat abans de puntualitzar que “no sóc partidari de cap govern de coalició amb la dreta i mai ho he sigut”.

Per a Ximo Puig, “la prioritat segueix sent la governabilitat d’Espanya perquè així ho va acordar per unanimitat el Comitè Federal del PSOE”. D’aquesta forma el secretari general ha incidit que ara el partit “ha d’iniciar de manera tranquil·la un anàlisi que va més enllà dels nominalismes”. “Cal vertebrar un debat seriòs per a ressituar la socialdemocracia espanyola on li correspon” ha senyalat Puig qui ha apostat per superar aquesta situació des de “la cohesió. Jo no estic pel frentisme, no estic per la ruptura, estic per la cohesió”.

Respecte la seua dimissió com a secretari de Reformes Democràtiques de l’Executiva Federal del PSOE, Ximo Puig ha explicat que “de fet jo havia dimitit després del que va passar després de les últimes eleccions nacionals per a impulsar a la Comunitat una Entesa al Senat”, en referència a la intenció dels socialistes valencians de presentar-se al Senat en una coalició d’esquerres. “No he tornat a acudir a l’Executiva Federal des que vaig ser desautoritzat pel secretari general en una qüestió que finalment es va demostrar absolutament coherent per la nostra banda”, ha recordat Puig. “Nosaltres demanàvem un acord per a un Senat Federal partint de la base del que és la realitat de la Comunitat Valenciana i de la majoria social d’aquesta terra” ha incidit Puig.

El líder dels socialistes valencians ha apostat per superar esta situació des de la cohesió. “El PSOE és un partit molt important, més enllà de les seues fronteres partidàries, és molt important per a Espanya, per al conjunt de la població i sobretot per a les classes mitjanes i populars a les quals ha representat durant molt temps”, ha recordat Puig.

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE