Puig Canutazo Convención

El candidat socialista a la presidència de la Generalitat ha advertit que el “problema de la corrupció a la Comunitat és el PP” i ha assegurat que els valencians “estem farts d’aquesta manera d’actuar, d’aquesta manera de robar”

El candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha referit aquest matí a les declaracions del president del govern d’Espanya, Mariano Rajoy, en el míting que ahir va celebrar el PP a València per a dir que “Rajoy és Barberà, és Camps, és Fabra, Rajoy és el mateix que tots ells”. De fet, ha criticat que ahir “va fer amb Rita el mateix que fa quatre anys va fer amb Camps” i ha recordat que en la passada campanya de les autonòmiques va prometre estar “davant, darrere i al costat de Camps”.

Per a Puig, “el problema de la corrupció a la Comunitat és el PP” i ha afegit que “no hi ha un cas Brugal, un cas Rabasa, ni Gürtel, ni cas Fabra, ni Emarsa, ni cas Imelsa” perquè, segons ha explicat, “tot és el mateix, és el cas PP”. Davant açò, ha assegurat que els valencians “estem farts d’aquesta manera d’actuar, d’aquesta manera de robar”. És més, ha advertit que “durant molt temps el PP ha guanyat les eleccions amb finançament il·legal”, en referència al que diu el jutge, “el PP ha estat una dècada guanyant eleccions dopats”. Per açò, ha indicat que “fins a ací va arribar la riuada” i ha demanat un canvi perquè açò acabe.

En aquest sentit, ha assenyalat que els socialistes presenten un programa de govern complet, amb mesures “consensuades, parlades i negociades amb molts sectors de la societat”. De fet, ha advertit que “no és moment d’improvisació perquè ens juguem alguna cosa molt seriosa”. Al seu judici, aquesta Comunitat “és inviable en molts aspectes” i ha lamentat que alguns partits vegen aquestes eleccions “com una carretera secundària per a arribar a les eleccions generals”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE