DSC 0370
  • El secretari general del PSPV-PSOE carrega contra el PP de Pablo Casado: “No s’ha renovat, ha recuperat el pitjor passat vinculant-se a la pitjor ultradreta d’Europa”
  • Ximo Puig incideix que el projecte del Consell “és un projecte a llarg termini” pel qual “és necessari comptar amb un PSPV ben fort”

València, 11/08/2018. – El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat en el ‘Sopar d’Estiu‘ que han celebrat els socialistes valencians a Dénia aquest divendres que “si hi ha un partit que pot garantir el progrés i el factor d’estabilitat tan important per a l’economia i la convivència aquest és el partit socialista”. “Som un partit que suma, amb idees obertes que no exclouen a ningú i que garanteix el progrés i l’estabilitat, ho hem vist a la Comunitat durant aquests tres anys i ho estem tornant a veure al Govern d’Espanya ara”, ha assenyalat Ximo Puig.

El líder dels socialistes valencians ha contraposat al PSPV i al PSOE enfront del PP de Pablo Casado, del que ha assegurat que “no s’ha renovat” sinó que “ha recuperat el pitjor passat vinculant-se a la pitjor ultradreta d’Europa”. Així, ha indicat que aquest “no és només un problema del vicepresident de la Diputació d’Alacant que defensa que es deixe a la gent a la meitat del mar”, sinó que “el problema és que el nou líder del PP, el del màster, està validant una mirada de confrontació amb els problemes d’Espanya”.

“Quan el PP està al govern demana diàleg, però quan està en l’oposició engega l‘agenda de la confrontació que és la immigració, els problemes territorials i remoure el terrorisme”, ha recordat. És per això que Puig ha incidit en “no donar combustible a la xenofòbia” i “no permetre que s’instal·le el combat ideològic” perquè, en la seua opinió, “la immigració no és un problema perquè nosaltres també vam ser migrants: fugir de la guerra, de la por i de la pobresa no pot ser un delicte”.

“Jo em sent orgullós de ser president de la Comunitat Valenciana, una terra acollidora i solidària que ha obert les portes a les persones que estaven en el mar, gràcies també a l’ajuda del nou Govern d’Espanya”, ha expressat Puig. Així, ha assegurat que “la imatge de la Comunitat ha canviat, hem passat de la Comunitat de la corrupció a la de la solidaritat“. “Crec que el paradigma de la Comunitat ha canviat, i ara estem en una Comunitat més optimista, amb més possibilitats, amb una millor reputació i en un moment valencià que hem d’aprofitar”, ha assenyalat el secretari general del PSPV-PSOE.

En aquest sentit, el també president de la Generalitat ha volgut fer balanç dels tres anys de legislatura destacant que s’ha aconseguit millorar la situació de la Comunitat perquè “tots els indicadors econòmics i socials han millorat” i que “estem davant un estem en un escenari d’estabilitat, d’honradesa, de diàleg social que ha propiciat que l’ocupació, que és l’objectiu fonamental, estiga en aquests moments avançant”. El líder dels socialistes valencians ha expressat que “és un èxit col·lectiu” que hi haja 200.000 persones més treballant des que l’actual Consell va prendre possessió.

“Volem transformar la realitat d’aquest país, des de la reparació de drets perduts, des de la reconstrucció social i econòmica i buscant el renaixement d’aquesta Comunitat i això es fa en diverses legislatures”, ha expressat. Per a això, ha indicat, “és necessari que el PSPV estiga ben fort i tinga la capacitat de reconnectar amb capes de la societat que es van perdre”, ja que, els socialistes valencians “som una part fonamental de qui ha propiciat aquest canvi” i “estem per defensar l’interés dels valencians i les valencianes”.

Puig ha volgut donar les gràcies per “l’alé i el suport” que li han brindat el partit i els companys i companyes “en aquests tres anys complicats” i els ha animat a seguir fent força perquè “estem en un moment crucial en el qual tenim una gran responsabilitat”. “Els següents mesos seran complicats, però alhora il·lusionats ants i amb moments i esperem que resultats molt positius”, ha sentenciat.

El president de la Generalitat ha acabat la seua intervenció recordant que ara “tenim una oportunitat històrica de demostrar a la ciutadania amb el Govern d’Espanya, el de la Generalitat i el de molts ajuntaments que els socialistes estem per a les persones”. Puig també ha volgut destacar la importància de la moció de censura que “ha obert les finestres i oxigenat la política creant un clima de diàleg amb el Govern d’Espanya” i ha valorat “el gran treball realitzat per regidors, alcaldes i alcaldesses des dels ajuntaments”. “Vosaltres sou la primera frontera del canvi”, ha assenyalat.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE